Kalmar sporthall en söndag

Tillbringade söndagen med att under en halvtimme springa runt i "Kalmar sporthall" alla hallar (bra mening där). Fick under tiden se på två olika idrotter.
Först kom jag in i a-hallen där CL98 damer spelade innebandy. För att tio minuter senare befinna mig i d-hallen för lite basket.

Saints stod på planen i någon slags b-lag eller junior match. En match som enligt mig var lite mystisk. För mitt under matchen får Saints tränare en tillsägelse av något slag, inget märkligt med det, men i samband med detta reser sig en man i publiken upp och ber publiken hylla den tränare som tydligen alltid ställer upp. Med blommor och sång började man sjunga "Ja må han leva" då det tydligen var hans födelsedag.
Jag domare och gästande lag såg en aning förbryllade ut.Vad spelarren i grönt försöker göra här vet jag inte riktigt, svälja bollen eller ta upp så mycket syre som möjligt för att klara av dunken är väll upp till dig att bestäma.

Här är en bild för fotosidans hemläxa, som gick ut på att använda kort skörpedjup. Där bänken väntar förväntansfullt på om man ska få jubla in två nya poäng.


Tjejen i bakgrunden verkar måttligt intresserad då målvakten i CL precis räddat bollen.
"Vi leder med 6-4 inget att vara orolig för".Värre verkar det vara på bänken där tränaren oroligt vandra fram och tillbaka och ständigt kollar upp på matchuret.

Photoshop

Om anledningen var att slippa städa eller bara för att ha något att göra vet jag inte, men hamnade iaf framför photoshop under förmiddagen (förmiddagen för mig iaf, för icke nattjobbare kallas det nog lunchtid).
Ikväll blir det iaf hamburgare och melodifestivalen som uppladdning till jobbet.

Bilden av mitt photoshop hittar ni under övrigabilder.


Regnets oförutsägberhet

Med regnet smatrandes mot fönstret gav jag mig i veckan ut på en liten fotorunda. Temat som jag hade tänkt ha var människor som gör allt för att skydda sin från det blöta regnet. Med tanke på vädret packade jag ner kameran väl för att inte vattenskada den helt och hållet.
Efter allt arbete med kameran och regn i ansiktet efter att ha cyklat ner mot stadens centrum avtog självklart regnet att trilla från den gråa himmelen. Med lite dämpad iver och motivation att ta bilder. Knäppte man några bara för att få med sig något hem.
Resultatet hittar ni i vilket fall här:
länk till övrigabilder

Uppdatering

Har nu uppdaterat med bilder från bandy matchen mellan Stjärnan och Ale surte.
Bilderna hittar ni om ni trycker på bilden "sportbilder".
länk till sportbilderlänk till övrigabilder

RSS 2.0