Kalmar sporthall en söndag

Tillbringade söndagen med att under en halvtimme springa runt i "Kalmar sporthall" alla hallar (bra mening där). Fick under tiden se på två olika idrotter.
Först kom jag in i a-hallen där CL98 damer spelade innebandy. För att tio minuter senare befinna mig i d-hallen för lite basket.

Saints stod på planen i någon slags b-lag eller junior match. En match som enligt mig var lite mystisk. För mitt under matchen får Saints tränare en tillsägelse av något slag, inget märkligt med det, men i samband med detta reser sig en man i publiken upp och ber publiken hylla den tränare som tydligen alltid ställer upp. Med blommor och sång började man sjunga "Ja må han leva" då det tydligen var hans födelsedag.
Jag domare och gästande lag såg en aning förbryllade ut.Vad spelarren i grönt försöker göra här vet jag inte riktigt, svälja bollen eller ta upp så mycket syre som möjligt för att klara av dunken är väll upp till dig att bestäma.

Här är en bild för fotosidans hemläxa, som gick ut på att använda kort skörpedjup. Där bänken väntar förväntansfullt på om man ska få jubla in två nya poäng.


Tjejen i bakgrunden verkar måttligt intresserad då målvakten i CL precis räddat bollen.
"Vi leder med 6-4 inget att vara orolig för".Värre verkar det vara på bänken där tränaren oroligt vandra fram och tillbaka och ständigt kollar upp på matchuret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0